topp 10 bil batteriladdare av 2017

Få saker är värre än att bli stående vid vägkanten. De bästa bil batteriladdare kan snabbt juice upp batteriet, få dig tillbaka på vägen.

Med topprestanda i vår granskning är Stanley J5C09, Gold Award vinnaren, Black & Decker JUS500IB, Silver Award vinnaren, och Clore Jump-N-Bär, brons pristagare. Här är mer om att välja en bil batteriladdare för att tillgodose dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 produkter.

Med en sjunkande känsla i magen, inser du att du lämnade din bil lampor på. På ett hotell. Långt hemifrån. Att strandsatta är en fruktansvärd upplevelse. Ett urladdat batteri kan förvandla din pålitliga form av transport till ingenting mer än dödvikt.

Lyckligtvis finns bil batteriladdare. Namnet är lite av en missvisande i detta fall, eftersom vi fokuserar på enheter som skjuts din bil i stället för att ladda batteriet. Med en av dessa i bagageutrymmet, kan du få din bil igång igen utan att behöva ett annat fordon för en flygande start.

Vi tittade på bärbara bil laddare. Du ansvarar bara laddaren, därefter hålla den i bagageutrymmet. Dessa behöver inte vara ansluten till något när du använder dem. De kan också användas som portabla kraftkällor för smartphones, tabletter och andra elektroniska enheter. Vissa till och med komma med sekundära säkerhetsfunktioner som en kompressor för pumpning av däck.

Så, vilket är det bästa bilbatteriladdare? Och hur kan du veta? Vi har sammanställt all information du behöver på den här sidan och i våra bilbatteri laddare recensioner. Om du är intresserad av att lära mer än vad som finns på denna sida, kolla in våra andra artiklar på bil batteriladdare. Du kan också kolla in våra individuella bilbatteri recensioner. Utan vidare, låt oss gräva i detaljerna.

Det finns många olika typer av batteriladdare. Navigera alla de tillgängliga alternativen kan vara svårt. Vissa batteriladdare är bra för pressning upp ATV och motorcyklar, medan andra är främst avsedd för bilar. ATV batterier har färre celler än bilbatterier och inte hålla så mycket energi. Med hjälp av en laddare avsedd för en bil på en ATV kan överbelasta batteriet, så det är viktigt att få rätt produkt.

Vi fokuserade vår lineup på bärbara batteriladdare som kan få fart på din bil. Vi hittade de bästa bil batteriladdare genom att överväga hur användbar var och en skulle vara i en nödsituation. Dessa laddare är inte avsedda att bibehålla batterier eller användas ofta. De är vanligtvis kompakt och finns på ett lägre pris än andra typer av batteriladdare.

Så, hur kan du veta hur man väljer den bästa bilen batteriladdaren? Håll utkik efter följande

Start bilen med en batteriladdare är ganska mycket samma sak som att ha en annan bil gör det. Många bil batteriladdare har samma typ av batteri, och det kommer helt enkelt ner till att överföra el från ett batteri till den andra.

Tekniskt sett Start bilen skadar inte batteriet, så länge allt görs på rätt sätt. Om jumper kablar är i dåligt skick eller ansluten till fel terminaler, då kan du skada bilens batteri. En felaktig jump-start kan orsaka andra problem. De flesta moderna bilar har komplicerade datorer och annan elektronik i dem, och det är möjligt att skada dem med en dålig flygande start. Följ alltid rätt jump-start process.

Vissa bil batteriladdare är mer kapabla än andra. Vi undersökt 14 olika modeller och minskat ner det till de 10 produkter. Här är vad vi lärt oss

Top Ten söker när så är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster på ett sätt som bäst tjänar konsumenten. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår utvärdering, och inte heller var utvärderingsmetoden ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Vi hittade Stanley J5C09 är all-around bästa bärbara bilbatteriladdare. Det har användbara akuta funktioner såsom en LED-ficklampa och luftkompressor, och det sport också en imponerande 500 CCA rating. Även om det är en av de tyngsta laddare vi utvärderade, har det ett handtag för enkel transport och inbyggd kabelförvaring.

Black & Decker JUS500IB får du en kapabel jump-starter. Den levereras med två års garanti, digital display och kompressor. Batteriladdaren har tillräckligt med juice för att få fart på de flesta fordon. 500 CCA rating innebär att det fungerar även i mycket kallt väder.

Clore hoppa-N-Carry bärbara bil batteriladdare är inte den mest kompakta produkten. Men den har en 425 CCA rating och topp amp hastighet av 1700-den högsta på vår uppställning. Det inbyggda batteriet testare är ett bra verktyg att ha om batteriet börjar bli gammal. Du kan också använda Jump-N-Carry som en underhållsladdare.