den bästa Windows Server backup av 2017

Du har spenderat pengar på en Windows-server och det var värt vartenda öre. Nu behöver du bara rätt Windows Server program för säkerhetskopiering så att du inte förlorar denna investering.

Din nya Windows-server kom med sin egen backup, men är det tillräckligt? Precis som vilken typ av arbete du gör dikterar ditt småföretag nätverksarkitektur, så bör det hjälpa dig att inse att en storlek passar alla Microsoft Server Backup tillvägagångssätt inte exakt passar alla situationer. Din egen nätverkskonfiguration kan göra säkerhetskopiera din server en som kräver flera applikationer med kunskaper i flera arbets runt tekniker.

Att försöka hålla så många rörliga delar som arbetar tillsammans kan vara förödande för ditt tillfrisknande. Vad du behöver är en server backup som kombinerar funktionerna i flera program i en enda hanteringskonsol. Tyvärr har de flesta serveradministratörer inte inser detta faktum förrän det är för sent och deras data går förlorade för alltid.

Forever är en lång tid, och tid är inte något som man måste skona när nätverket ligger nere. Som en del av din verksamhet återhämtningsstrategi, måste du veta när ditt nätverk kommer att vara tillbaka och hur mycket av din data som du kan förvänta dig att återhämta sig. Hur lång tid det tar att få nätverket igång igen – din Återhämtningstid mål – och hur långt att gå in i dina säkerhetskopior – din återställningspunkt mål – bör vara ditt huvudsakliga problem. Att veta att du kommer att ha verktyg, funktioner och alternativ för att nå dina mål att göra ditt nätverk komplett går en lång väg mot att ge dig med det lugn och ro.

Planera din strategi för säkerhetskopiering är ingen liten uppgift och du förmodligen kommer att vilja eliminera en del av gissningar. Vi har gått igenom några av de bästa Windows Server Backup lösningar som finns för att göra ditt jobb lättare. Se våra artiklar om Windows server backup programvara för att lära sig mer, och läsa recensioner av de bästa val – Backup & Recovery Server för Windows, Backup och Nova Server – att se som kan vara rätt för dig.

Alla backup-program vi granskat kan överträffa Windows Server Backup, både när det gäller kundanpassade schemaläggning funktioner samt restaureringsmetoder. Den bästa servern backup programvara för du bör kunna utföra handsfree-rutin säkerhetskopior samtidigt som data kan återvinnas om det finns ett katastrofalt misslyckande.

Server program för säkerhetskopiering kan vara komplex, mer så än någon annan typ av program för säkerhetskopiering du har använt. Bland de saker som vi såg för var hur lätt de hanteringsverktyg är att använda och vilka typer av stöd kan du räkna med om du fastnade. Vi har också tittat på mjukvara som fungerar bra i följande kategorier

Oavsett om du är en småföretagare eller en IT-konsult, vet du att hålla en regelbunden backup regim är avgörande. Framgångsrikt distribuera Windows server backup programvara är ett viktigt första steg.