den bästa online dagbok

Hitta en plats för att hålla dig hemligheter säker, eller dela dem med världen. Online dagböcker kan du lagra dina tankar, bilder, musik, filmer och mer på ett säkert ställe som du kan dela … eller inte. Det är upp till dig!

 Det är därför vi studerade varje online dagbok webbplats för att hitta det bästa för dina personliga minnen.

Online-dagböcker finns i många olika typer. Vissa möjliggöra fullständig säkerhet så att ingen kommer att kunna se dina personliga tankar. Andra kan du dela din dagbok inlägg med vänner, familj eller världen. Eftersom det finns så många olika personligheter, förstår vi att din online journal behöver inte vara densamma som någon annans. På grund av detta, skurade vi på nätet för en mängd olika platser som kommer att vara tillräckligt flexibel för alla personlighetstyp,. För att sortera informationen vi funnit och gör det lättare för dig att förstå, använder vi ett klassificeringssystem för att visa exakt vad varje plats kommer att erbjuda dig i form av användbara funktioner. Här är vad varje kategori kommer att omfatta

Nu när du vet att våra kriterier för en bra sajt, ta en titt på våra topprankade online dagbok platser, LiveJournal, Penzu och My Union Journal. Se också till att kolla in våra artiklar om online dagbok sajter.