de bästa gratis e-tjänster 2017

E-post är en av de mest använda tjänster på Internet. Våra granskningar visar vilken som är bäst för dig baserat på dina specifika behov.

Med topprestanda i vår granskning är Gmail, Gold Award vinnaren, Outlook, Silver Award vinnaren, och Yahoo Mail, brons pristagare. Här är mer om hur du väljer en gratis e-posttjänst att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av nio tjänster.

E-post är en stapelvara i vårt dagliga liv. Det är en av de viktigaste sakerna vi använder internet för. Att ha en gratis e-postkonto till ditt förfogande kan du omedelbart kommunicera med vänner, släktingar och affärskontakter. Numera, även om du har en tendens att inte överensstämmer med andra via e-post, ofta fortfarande behöver en personlig e-postadress för att logga in på andra tjänster, såsom nätbutiker, banker och sociala medier nätverk som Facebook, Twitter, Instagram och YouTube .

Gratis e-posttjänster, naturligtvis, ger dig möjlighet att skicka och ta emot e-post. De flesta gratis e-tjänster ger också funktioner som en kalender, instant messaging och mobila appar för smartphone, bland andra funktioner som kan vara till nytta för individer och affärsanställda.

Det är oftast inte nödvändigt att punga ut pengar för en betaltjänst om du bara vill ha en personlig e-postadress för att skicka och ta emot meddelanden, men betalade mailtjänster kan vara mycket fördelaktigt för företag – små och stora. Till exempel ger en betald e-posttjänst ett företag anpassade e-postadresser för varje anställd som matchar företagsnamnet. Betalda tjänster kan också erbjuda mer lagringsutrymme för varje konto, runt dygnet teknisk support, färre avbrott än en gratistjänst kan uppleva, och inga annonser längs sidorna av inkorgen. Du kan läsa mer i våra artiklar på gratis e-posttjänster.

I vår genomgång av gratis e-postkonton, vi tittat på många faktorer som kan göra eller bryta en tjänst. Gratis e-posttjänster göra mer än att bara skicka och ta emot meddelanden i dessa dagar. En e-posttjänst bör också ge många viktiga verktyg som kan vara till nytta för individer och företag både i våra upptagen vardag. Totalt har vi bestämt att starka funktioner, lagring och kompositionsverktyg är avgörande för de bästa gratis e-posttjänster.

Gratis e-tjänster är ett bra sätt att förbättra din online-upplevelse eller komplettera ditt e-postkonto från din arbetsgivare eller en annan tjänst. Eftersom våra e-postkonton är så starkt sammanflätade med alla våra online-aktivitet, de kriterier som vi har fastställts är viktiga delar av någon gratis e-posttjänst. De bästa gratis e-tjänster i vår jämförelse är Gmail, Outlook och Yahoo Mail.

Gmail erbjuder en uppsjö av funktioner – det mesta av någon tjänst i vår jämförelse. Viktigast, det ger dig videochatt, en kalender, en chatt, och en mobil app för att hålla dig ansluten till din e-post på alla gånger. Dessutom, Gmail erbjuder en 25MB max storlek på bifogad fil, en handfull hjälpkompositionsverktyg och utmärkt e-postsäkerhet.

Outlook ger dig obegränsad inkorg lagring och massor av funktioner, såsom en adressbok, en sökfunktion, anpassade teman, videochatt och instant messenger. Men det erbjuder inte misstänkt aktivitet kontrollen som en säkerhetsfunktion, vilket skulle ge inkorgen ökad säkerhet genom att leta efter scamming mönster i din e-post och meddela dig om den finner något misstänkt.

Yahoo Mail mest attraktiva egenskap är dess 1TB inkorg lagring. Det ger också nästan alla e-funktionen man vill såsom en adressbok, en sökfunktion, en mobilapp, en kalender och en chatt och mer. Men det ingår inte videochatta eller sociala medier flöden, och du behöver ta itu med inkorg annonser. Dess sammansättning verktyg är bra bortsett från en nackdel – ingen pop-out fönstret när du skriver ett nytt e-post, vilket kan vara besvärligt när du behöver hänvisa till ett annat meddelande för att skriva din nya.