bästa sjukförsäkring leverantörer av 2017

Jämför de bästa sjukförsäkringsbolag att upptäcka som erbjuder de mest skilda individuella sjukförsäkring planen alternativ och konkurrenskraftiga premier.

Med topprestanda i vår granskning är Blue Cross Blue Shield, Gold Award vinnaren, Humana, Silver Award vinnaren, och Kaiser Permanente, brons pristagare. Här är mer om att välja täckning för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av sju stora försäkringsbolag.

Sjukförsäkring är nu tillgänglig för fler amerikaner än någonsin tidigare. Subventionerade alternativ är lätt tillgängliga för låginkomsttagare och familjer. Förr i tiden, många människor tog risken att inte vara försäkrad, men med Affordable Care Act (ACA) kan du dömas till böter om du inte har kvalificerat sjukvårdsförsäkring. Istället för att betala böter, människor som inte har kunnat ge försäkring innan letar efter prisvärda sjukförsäkring alternativ.

Medan vissa kan fråga sig om det skulle det vara billigare att bara betala böterna, statistik visar att fler amerikaner har sjukförsäkring nu än innan ACA antogs. Det finns flera anledningar till varför fler människor har försäkring nu, men ett är säkert ökningen av prisvärda hälso-plan alternativ, inklusive subventionerade eller skattelättnader, sjukförsäkring som köpts via en av de statliga utbyten. Kompatibel försäkring kan också köpas privat. De alternativ som finns för dig beror främst på din inkomst.

Låg Inkomst: Om din inkomst är 100 till 400 procent av den nationella fattigdom ($ 11.490 – 45.960 $) för en enda person, kan du vara berättigad till subventionerad sjukförsäkring. I många fall är detta inte gratis sjukförsäkring men subventionerad. Detta innebär att du kan få bronsnivå sjukförsäkring för ungefär $ 2570 per år genom en av de statliga utbyten. Extremt låginkomsttagare och äldre personer kvalificera ofta för Medicare. Om du har betalat böterna för 2014 kan du fortfarande kvalificera sig för försäkring via ett utbyte, även om det inte är under öppen registrering period, för att undvika avgiften 2015.

Bästa alternativen för låginkomsttagare: Medicare, statliga utbyte eller fina undantag

Medelinkomstländer: Om din inkomst ligger över tröskeln på $ 45.960 (justerat), kommer du inte kvalificera sig för subventionerad sjukförsäkring. De ovan andelen fattiga kan fortfarande handla försäkring via ett utbyte, men kommer inte att gynnas av subventioner. Men inkomstgränser ändras beroende på hushållets storlek, så det är värt att ta reda på om du är berättigad. Individer kan också handla om försäkring genom en av de stora transportörerna, däribland dem som anges i denna översyn, såsom Humana, Kaiser Permanente eller Blue Cross Blue Shield (BCBS), beroende på vad som finns i ditt område. I de flesta fall kan du räkna med att betala ca $ 300 till $ 600 per månad i premier för individuell försäkring. Om du inte vet om din inkomst är berättigad till bidrag, kan du använda en av de växlings räknare för att hjälpa dig att räkna ut det. Ett annat alternativ för friska medelinkomsttagare är hög självrisk hälsa planer. Dessa planer har en självrisk på upp till $ 6600, men kommer att ha en lägre månatlig premie och hjälpa dig att betala stora kostnader.

Bästa alternativen för Mid-Resultat: Individuell sjukförsäkring (lägsta tillval) eller hög självrisk hälsa planer.

Hög Inkomst: De med en hög inkomst står inför ett annat problem. Många som har höga inkomster inte köper försäkring i det förflutna, de betalade bara sjukvårdskostnader som behövs. Betala två procent av en hög inkomst för straffet kan vara en ganska stor summa för höginkomsttagare personer. I det här fallet kan det vara billigare att bara köpa kvalificerade sjukförsäkring. Om du är vid god hälsa, kanske du vill välja den lägsta kvalificerade planen. Om du har pågående hälsofrågor, kan man lika gärna bita ihop och välja en mer uttömmande planen och sänka dina out-of-utlägg.

Bästa alternativen för hög inkomst: En låg kostnad kvalificerade plan för friska personer eller mer omfattande plan för de med större sjukvårdskostnader.

Nyckeltal att tänka på

Genomsnittlig brons-nivå sjukförsäkring plan: $ 2570 per år för individuell försäkring.

Delat ansvar betalning: $ 325 per vuxen och $ 162,50 per barn (upp till $ 975 för en familj), eller 2 procent av din hushållsinkomst, ovanför självdeklaration arkivering tröskeln för din ansökan status – som är störst.

Kostnad för icke-subventionerade, individuell sjukförsäkring: $ 300 – $ 600 per månad, eller $ 3600 – $ 7200 per år.

Utvärdera sjukförsäkringsbolag för varje persons behov är omöjligt. Plan prissättning kan variera kraftigt beroende på dina exakta omständigheterna. Men vi samlat data för att hjälpa oss att avgöra valet av planer finns och genomsnitts premier för de företag vi granskat. Vi betygsatt företagen högsta som tillhandahåller ett brett utbud av planen alternativ i kombination med konkurrenskraftiga priser. Vi undersökt de minst och dyraste plan alternativ för storstads och medelstora stad platser i USA för 35, 45 och 55-åriga rökfria män. Med hjälp av dessa data kunde vi bestämma vilken tjänst i allmänhet erbjuder det bredaste utbudet av planen alternativ till ett rimligt pris. Citaten du får kan variera kraftigt från våra testdata beroende på din specifika situation.

Sjukförsäkring prissättning varierar beroende på ålder, plats, kön och många andra faktorer. För att hitta den bästa sjukförsäkring plan för dig, rekommenderar vi att få offerter från minst tre olika företag.

Om din arbetsgivare inte erbjuder en prisvärd sjukförsäkring alternativ och du inte uppfyller kraven för subventionerad försäkring eller Medicare, kan du handla den öppna marknaden för sjukförsäkring. De sjukförsäkringsbolag vi granskat gör att du kan begära en offert på nätet ganska lätt. Premium varierar kraftigt av flera faktorer. Du får veta att de månatliga avgifter ökar ganska lite som du ålder. Rökning ökar också betalsamtal. I de flesta fall kan du välja rökfria om du inte har rökt i över sex månader.

Tjänster såsom eHealthInsurance är enkla att använda och ger en mängd olika citat men kanske inte alltid visa alla alternativ tillgängliga. Du kan hitta fler plan alternativ genom att begära planen information direkt från försäkringsbolaget hemsida. Innan du köper nya försäkringar är det alltid en bra idé att se till att din föredragna läkare accepterar försäkring du funderar på att köpa. Medan din läkare kan vara noterade på försäkringsbolagets hemsida, är det smart att ringa din läkarmottagning direkt att kontrollera.

Även om den öppna registreringen period har gått för att registrera dig för försäkring via en av de börser, kan du fortfarande att kunna köpa subventionerade försäkring om du har haft ett kvalificerat händelse i livet. Kvalificerade händelser inkluderar flyttar till ett nytt tillstånd, förändring av inkomst, förändring i familjen, förlust av täckning och andra. Du kanske till och med kunna tillämpa bara för att du inte förstod att öppen registrering slutade eller om du inte förstår sjukvårdslagstiftningen. Om din inkomst kvalificerar dig för subventionerad vård, vill du köpa via ditt tillstånd utbyte.

Om du vill veta mer om sjukförsäkring i allmänhet se våra artiklar om sjukförsäkring.

Planer varierar kraftigt. Men den allmänna tumregel är att ju mindre du betalar per månad, desto högre självrisk är. Högre premier är vanligtvis förknippas med lägre självrisk. Generellt är det fördelaktigt för dem med befintliga hälsofrågor att välja att betala mer per månad och mindre out-of-pocket för tjänster. De i god hälsa ofta väljer en hög självrisk alternativ i hopp om att de aldrig måste faktiskt betalar självrisken men skulle mestadels täckas om något större hänt. Ett recept plan är ett annat viktigt övervägande. Om du behöver ta mediciner regelbundet du vill välja en plan med en bra recept plan. Om du behöver för att försäkra hela din familj, men du vill titta på familjerisker och maximinivån. Endast heltäckande alternativ kommer att tillfredsställa den minimala grundläggande hälso- och sjukvård försäkring som krävs för att komma runt att betala böter.

Viktiga punkter till jämförelse

Månads Premium; Detta är månadskostnaden för sjukförsäkring. Det kan vara värt att fråga om du kan få rabatter för att betala i förväg eller om du ställer in direkta betalningar från ditt bankkonto.

Självrisk, det belopp du måste betala, inte räknar förebyggande vård, innan försäkringsbolaget börjar betala ut. Låg självrisk planer erbjuda risker på ca $ 500, medan hög självrisk planer kan vara så mycket som $ 6600.

Högsta Out-of-pocket, Detta är det högsta belopp du måste betala out-of-pocket. Ibland är mer än självrisken. Det är inte ovanligt att ha en självrisk på $ 1200 och högst out-of-pocket gräns på $ 1500. Detta gäller naturligtvis inte räkna dina premier.

Förebyggande vård Täckt, de flesta försäkringar täcker nu förebyggande sjukvårdsbesök 100 procent. Dock kan vissa begränsa antalet kontroller eller hur ofta vissa procedurer såsom mammografi omfattas.

Recept plan, om du behöver ta underhålls mediciner du vill hitta en försäkring plan med en över genomsnittet recept planen. Du bör kontrollera att se om den täcker de mediciner du tar på ett tillfredsställande sätt eller om det omfattar lämpliga generika.

I-nätverk vs Out-of-nätverk Täckning, medan i-nätoperatörer diskonteras, du brukar betala betydligt mer för out-of-nät vård. Detta är en bra anledning att kontakta din primära läkare för att säkerställa att de är lämpliga leverantörer.

Sjukförsäkring täcker inte regelbunden tandvård eller optiska behov. För dessa typer av försäkringar se våra tandvårdsförsäkringen omdömen och Vision Care omdömen.

Typer av planer som finns, samtidigt som de söker försäkring du många meddelande en mängd olika planer. Vissa kan ge täckning för ett stort urval av läkare medan andra kan ge ökad täckning till föredragna leverantörer.

Här är de vanligaste typerna försäkrings förklaras

Preferred Provider Organization (PPO), Denna typ av försäkring ger bättre täckning till leverantörer inom sitt nätverk. Vanligtvis försäkringsbolaget och leverantören har kommit överens om i förväg till faktureringskostnader för vanliga förfaranden. Out-of-nätoperatörer, eller de som saknar en överenskommelse, kan inte täckas eller kommer att kosta patienten mer out-of-pocket.

Health Maintenance Organization (HMO), Med en HMO plan måste man arbeta med en primär läkare och alla ytterligare förfaranden eller tester dirigeras genom dem. Du måste ha en remiss från din primära läkare innan en specialist om det är en nödsituation.

Exklusiv Provider Organization (EPO), Denna typ av plan begränsar nätverk av läkare och sjukhus omfattas av för att hjälpa kontroll över kostnaderna. Out-of-nät läkare och sjukhus omfattas inte alls.

Point of Service (POS), Dessa typer av planer är en blandning av HMO och PPO. Du skulle behöva använda en primär läkare att samordna din vård, men det finns mer frihet att besöka vårdgivare som du väljer. Om du besöker en leverantör utanför nätverket, måste du betala räkningen och sedan lämna in en ansökan till försäkringsbolaget för partiell ersättning.

Hög självrisk Health Plan (HDHP), Dessa typer av planer har oftast lägre månatliga premier men högre självrisk. I många fall den avdragsgilla är $ 6600.

Flexibel Spending & Health Savings Accounts, Dessa är inte försäkringar, men sätt att hjälpa till med sjukvårdskostnader med före skatt pengar. Ofta följer en hög självrisk plan för att bidra till att täcka hög självrisk lättare. Flexibla utgifterna konton är ofta använda-it-or-lose-det, men hälsa sparkonton typiskt kan rulla över till nästa år.

Short-Term Medical, är kortsiktiga medicinska planer som syftar till att fylla gapet mellan försäkringsskydd. Så om du kommer att byta jobb, till exempel, och kan ha en lucka innan nya försäkringen tar över, kan på kort sikt hjälpa dig.

Om du väljer att välja bort i stället för att förvärva kompatibel sjukförsäkring, har du några alternativ. Dessa alternativ förmodligen inte kommer att kvalificera sig för att befria dig från att behöva betala betalning delat ansvar, men de kan ändå sänka sjukvårdskostnaderna. Många försäkringsbolag erbjuder kortfristiga försäkringar som kan hjälpa dig mellan täckningsperioder eller efter att ha förlorat försäkring. Katastrofal försäkring har vanligtvis en hög självrisk, men kan hjälpa om du behöver dyr behandling. Ett annat alternativ är direkt Primary Care (DPC) eller “concierge medicin.” Dessa är inte vanliga försäkringsmodeller men innebär en direkt betalning till leverantören som en årlig avgift eller hållare för tjänster. Denna typ av arrangemang är inte vanligt, men det är ett alternativ för vissa. Boutique kontor blir allt populärare också. Dessa medicinska metoder inte bry sig om försäkring och helt enkelt göra kontantprisarrangemang med patienter. Många erbjuder ganska konkurrenskraftiga priser för rutinservice. Men kom ihåg att detta alternativ inte uppfyller kravet på att ha minimal kompatibel sjukförsäkring och att du kan behöva betala böterna om du inte är på något sätt annars undantagna.

Och samtidigt erhålla lämplig sjukförsäkring kräver lite ansträngning, är sjukförsäkring nu överkomliga för fler amerikaner än tidigare. Ökning av föräldra täckning till 26 år gamla och införa medicinska börserna har hjälpt, särskilt för yngre amerikaner som nu kan förvärva prisvärda täckning. Det tar bara några minuter med hjälp av våra sjukförsäkrings verktyg för att upptäcka planer som finns i ditt område. För att hitta den bästa planen för dina specifika behov, rekommenderar vi att jämföra planer från åtminstone tre försäkringsbolag som erbjuder täckning i ditt område.