bästa facebook föräldrakontroll

Vet du vad dina barn gör på Facebook? Föräldrakontroll för Facebook låter dig övervaka dina barn sociala nätverksaktivitet utan spionerar på dem.

Deltagande i sociala medier är ett bra sätt för barnen att uttrycka sig, hålla kontakten med vänner och utveckla sociala färdigheter. Tyvärr, Facebook, MySpace, Twitter och textmeddelanden kan vara en digital lekplats för sexuella rovdjur, cybermobbare, identitetstjuvar och folk som lägger vuxenorienterat innehåll. Programvara som erbjuder Facebook föräldrakontroll är ett bra sätt att skydda dina barn på nätet genom att tillhandahålla övervakning och integritet sociala nätverk.

Som en berörd, engagerad förälder, har du lärt dina barn att inte ta godis från främlingar och att hålla sig borta från vissa delar av staden, och du alltid vill veta var de ska, som de kommer att vara med, vad de “planerar att göra och när de kommer tillbaka. Men vad kan man göra när de är online? Med föräldrakontroll programvara för Facebook kan du hålla koll på dina barn utan att störa och tjäna mer bligar och ögon rullande. Våra recensioner ta en omfattande titt på styrkor och svagheter i bästa Facebook föräldrakontroll programvara tillgängliga, inklusive Norton Online Family Premier, Trend Micro Online Guardian för familjer, och Puresight Owl.

Var noga med att kolla in våra informativa artiklar om sociala medier och föräldrakontroll och lära sig mer om hur man ska vara mer delaktiga i att skydda ditt barn på nätet.

Det kan vara svårt att räkna ut vilka Facebook föräldrakontroll är bäst eller som socialt verktyg nätverksövervakning är rätt för din familj. Använd följande kriterier för att utvärdera den bästa Facebook föräldrakontroll programvara och upptäcka vilka som är de mest effektiva, lättast att använda och flexibel nog att möta behoven hos din enskilda familjen.

Facebook behöver inte vara en farlig plats för dina barn att leka. Med kraftfulla Facebook föräldrakontroll, kan du hålla koll på dina barn utan att störa. Oavsett om du försöker att skydda sitt rykte och privatliv, hålla utkik efter cybermobbning och främlingar eller bara veta mer om vad dina barn gör på nätet, kan du vara involverad nätet förälder med den bästa Facebook program för föräldrakontroll.