bäst kassetten till mp3 programvara 2017

Dra din gamla låda med kassettband ur källaren och återupptäcka din favoritmusik.

Med topprestanda i vår granskning är Tape 2 PC, Gold Award vinnaren, Tape Express Plus Silver Award vinnaren, och Cassette2USB Converter, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa sju produkter.

De senaste 50 åren har sett monumentala framsteg inom ljudteknik. På 1960-talet, var den dominerande ljudmedia vinyl LP-skivor. 70-talet såg uppkomsten av 8-track patron och av 1980-talet hade den kompakta kassettband ersatt både som bestselling ljudformat.

De kassettband får människor mer mångsidighet och frihet att enkelt utföra uppgifter som annars skulle ha varit alltför svårt eller dyrt innan tekniken var allmänt tillgängliga. Inspelningsbara band möjligt för användare att fånga låtar från radion, spela in diktat och även tjänat som tidig form av datorminne.

Som så många andra analoga tekniker, en ålder av digitala medier återges dessa tekniker alla men föråldrade. CD-skivor, MP3, digitala nedladdningar och strömmande tjänster revolutionerade hur vi konsumerar ljudmedia. Förr i tiden var du tvungen att gå till en musikaffär för att köpa ett album. Idag, lyssna på musik tar bara ett par klick på datorn eller kranar på en smartphone.

Även om kassettbandet är väsentligen döda, det finns fortfarande otaliga miljoner band sitter i kartonger och skåp över hela världen. Många av dessa band innehåller innehåll du bara inte kan få i digitalt format. Unika röstinspelningar, demoband, radiosändningar och mer fångas på magnetband och försvinna för alltid när dessa kassetter slutligen kastas ut. Men det finns ett sätt att få dem in i den digitala eran.

Kassett till MP3-omvandlare kan du återställa ljudet på dina band genom att överföra dem till din dator och omvandla dem till ett digitalt format. Detta är bra om du fortfarande har din gamla kassettsamling som du vill återuppliva eller om du bara vill arkivera dina band så att du kan äntligen bli av med dem.

Hur det fungerar

De flesta av produkterna i vår granskning kommer i form av en Walkman-stil kassettbandspelare med en USB-port som ansluts till datorn. Dessa enheter är vanligtvis i kombination med en programvarukomponent som du behöver installera på datorn.

När du har kassetten du vill konvertera i leken och ansluten till datorn, är allt du behöver göra tryck på “play” på däck och “record” i programmet och det kommer att fånga ljudet som spelas upp. När Converter har fångat ljudet, kan du exportera den som en MP3. Du kan sedan göra ganska mycket någonting med det. Du kan bränna den på en CD, synkronisera den till en smartphone, ladda upp den till Internet eller importera den till en ljud redigeringsprogram för det fortsatta arbetet.

Omvandling av ljud finns på kassettband kan vara en tidskrävande process. Det beror på att det inte är en enkel filöverföring som bara tar några sekunder. Kassett till MP3-omvandlare måste spela in ljudet i realtid eftersom den spelar i leken. Om du konverterar en hel kassett, kan det ta upp till en timme. Då måste man gå in i programmet för att lyssna på den fångade innehåll, redigera ljud, separera spår och några andra saker. Dessa är alla ganska enkla saker att bemästra, men det kan vara ganska inblandade också. Bara vet att om du konverterar en massa band, du förmodligen tittar på ett långsiktigt projekt.

viktiga attribut

Det finns ett par olika sätt dessa omvandlare ansluts till datorn. De flesta har en integrerad kassettdäck som gör att du enkelt glida i bandet som du vill konvertera. Andra kräver att du kan ansluta din egen däck till datorn via RCA-kablar. Den förra har fördelen av att vara mycket bekvämt medan den senare gör det möjligt att koppla in någon analog enhet, som en skivspelare eller 8-track däck, och konvertera ljud från dessa enheter också.

Alla produkter på vår lineup ansluta till datorn via en USB-port. Detta är det bekvämaste sättet att ansluta, eftersom alla datorer har flera USB-uttag. De flesta av produkterna kan dra sin ström via USB-anslutningen. Men det finns också alternativa nätaggregat för dessa enheter, en del har DC-adapter butiker, en del också ta AA-batterier.

Den konverteringsprogram som kommer med dessa produkter är avgörande för deras prestationer. De bästa kassett omvandlare program har förmågan att automatiskt upptäcka och segregera spår på ett album. De tillåter dig också kontrollera volymen på ljudet som spelas in. Dessutom, de bästa program fungerar på både Windows och Mac. För att läsa mer, kolla in våra artiklar om att konvertera kassettband till MP3-filer.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick enheterna i vår jämförelse antingen på lån från företagen eller genom detaljhandeln köp. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var testmetoder tillhandahålls till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

I slutet av vår utvärdering, fann vi att följande produkter är de bästa kassetten till MP3-omvandlare

Tape 2 PC: Anledningen till att denna produkt hävdade topplaceringen på vår sida-vid-sida jämförelse diagram beror på dess dubbla kassett design, steg-för-steg-anvisningar om hur du använder programmet, automatisk Körbanedetekteringssystem och perfekt ljudkvalitet. Det är den enda fullt fungerande kassettdäck i vår uppställning. Resten är bara Walkman-stil enheter som inte har de högkvalitativa komponenter som finns i den här enheten.

Tape Express Plus: Silver Award vinnaren är lillebror av Gold Award Winner. Tillverkad av samma tillverkare, innehåller många av de högkvalitativa komponenter som sin större motsvarighet. Till skillnad från de andra Walkman-stil produkter på vår lineup, skapar det hifi-ljudfiler som du skulle vara svårt att hitta brister i.

Cassette2USB Converter: Denna produkt har några unika egenskaper som placerade den i toppskiktet av vår översiktliga granskning. Den levereras med två separata program som kan fånga ljudet på din kassettband: Audacity och Cassette2CD guiden. Den förstnämnda är en ljudinspelning och redigeringsprogram avancerade användare kommer att uppskatta. Det senare är enklare program som erbjuder steg-för-steg-instruktioner för att överföra dina kassetter på din hårddisk. Emellertid ljudkvaliteten som produceras av denna omvandlare lämnar mycket övrigt att önska.

Vid slutet av dagen, kassett till MP3-omvandlare kan du enkelt överföra låtar och andra ljud på din dator. De bästa produkterna gör denna process så enkel som möjligt, skapa högkvalitativa ljudfiler och erbjuda program som är särskilt utformade för att fungera med de enheter de säljs med.