den bästa mac skriva programvara 2017

Mac skriva programvara hjälper dig att lära att röra typ bokstäver, siffror och symboler på tangentbordet genom lektioner, sedan testar du och visar lägesrapporter.

De översta utförare i vår granskning skriver instruktör Platinum 21, Gold Award vinnaren, CueType, Silver Award vinnaren, och UltraKey, brons pristagare. Här är mer om att välja Mac skriva programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Vår vardag blir alltmer beroende av datorer och Internet. Du kan handla, kommunicera, lära, skapa och dela på nätet, men du kommer inte att kunna göra mycket om du tillbringar timmar jakt-och-picka bort på tangentbordet. Mac skriva programvara hjälper dig att lära sig att röra typ med snabbhet och precision på din Mac-dator, vilket gör dig mer produktiv och fokuserad för att spara tid för viktigare uppgifter. Denna praktiska program gör det enkelt att lära sig färdigheter på arbetet, i skolan eller från bekvämligheten av ditt eget hem.

Touch typing är en teknik som gör att du kan läsa och skriva samtidigt utan att titta på tangentbordet. Den odlar mer exakt och snabb typning, vilket sparar tid, ökar produktiviteten och förbättrar din effektivitet, oavsett om du är på jobbet eller kommunicerar på sociala medier under din lediga tid. Denna kritiska kompetens kan öka ditt värde som arbetstagare och eventuellt hjälpa dig att tjäna mer pengar. Precis som i fallet med att lära sig spela ett musikinstrument, lära sig touch-typ med korrekt hållning och teknik minskar risken att drabbas av en skada, såsom förslitningsskador.

Skriva programvara är utformad för att hjälpa dig att gradvis lära sig att skriva bokstäver, siffror, symboler och ord med denna beprövade metod. Om du är nybörjare, kan denna typ av programvara lära dig grunderna och mycket mer i din egen takt och på ditt eget schema. Typing programvara kan du sätta upp mål, ger progressiva skrivövningar som bygger på de kunskaper du redan har lärt, och spårar dina framsteg som du bättre med tiden.

Vem som helst kan lära sig att skriva, inklusive barn, om de använder skriva för barn programvara. När barnen lär sig att skriva på en ung ålder, de lär sig en färdighet de kommer sannolikt att använda för resten av sina liv. För mer information om att lära sig att skriva eller förbättra dina skrivfärdigheter på din Mac-dator, oavsett om du är en tonåring eller en vuxen, kolla in våra artiklar om Mac skriva programvara.

När vi testade programmet, vi checkat ut vilka typer av lektioner, spel och testerna ingår. Vi letade efter anpassningsalternativ, tips och coachning alternativ. Vi testade också rapporteringsfunktioner, olika tangentbordslayout och respektive bolags teknisk support. Som vi arbetat med och utvärderat programvaran på denna lineup, hittade vi några viktiga kriterier för att tänka på innan du gör ditt beslut.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick programvaran i vår jämförelse genom detaljhandeln inköp. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till mjukvarutillverkare före publicering.

Tre Mac skriva program – Typing Instructor Platinum 21, CueType och UltraKey – steg över resten i vår jämförelse, främst på grund av deras expansiva och hjälpfunktionsuppsättningar, hur lätt de är att använda, och mängden och effektiviteten i sina lektioner, spel och tester. Mac skriva programvara du väljer bör vara lämpliga för din ålder och erfarenhet nivå, införa nya koncept för att du i precis rätt takt och hålla dig motiverad med spel, tester och noggranna lägesrapporter. Dessa är de faktorer som vi vägde som den viktigaste i vår ranking.

Typing Instructor Platinum erbjuder effektiva undervisningsverktyg och balanserar ut dem väl med en mängd olika tester och spel. Programvaran har ett intuitivt gränssnitt med några anpassade alternativ, en stor rapporteringsfunktion, och generösa supportalternativ för alla problem eller oro.

CueType har ett stort urval av lektioner och tester som fokuserar på snabbhet och noggrannhet, samtidigt som gradvis introducera dig till de olika knapparna över tangentbordet. Om du har några frågor eller funderingar om installation eller användning av programvaran i allmänhet, kan du maila utvecklaren eller kolla in sina resurser på nätet. Programvaran erbjuder några anpassningsmöjligheter och enkla rapporteringsfunktioner för att hålla dig informerad om dina framsteg.

UltraKey har ett stort antal övningar för studenter på alla nivåer att arbeta med. Mängden övningar och olika lektioner låter dig skräddarsy programmet till din lärstil och hastighet. Du kan enkelt hålla ett öga på dina framsteg, eftersom de detaljerade rapporter visar din hastighet och precision, och ta en paus från att lära sig att praktisera vad du lärt dig med sina spel.

För att hjälpa dig att bli mer effektiv när du använder din Mac-dator, oavsett om du är på jobbet eller hemma, kan Mac skriva programvara lära dig att skriva snabbt och korrekt. Du kan lära sig nya färdigheter i lektioner, öva dem när du spelar spel och ta prover för att se att du har behållit lektionsmaterial. Att lära sig att röra typ hjälper dig att kommunicera mer effektivt i vår digitala världen och kan öka dina chanser att bli hyras till en mängd olika jobb. Mjukvaran vi har granskat här är optimerad för datorer med Mac OS X, men många av de skriv program finns också tillgängliga för Windows.