den bästa desktop publishing program 2017

Från broschyrer och visitkort till etiketter och brev, ta reda på vilka program som bäst hjälpa dig släppa loss din inre formgivare.

Med topprestanda i vår granskning är Pageplus, Gold Award vinnaren, Xara Page & Layout Designer 11, Silver Award vinnaren, och Microsoft Publisher, brons pristagare. Här är mer om att välja ett program för att uppfylla dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking av 10 system.

Det finns tillfällen när hyra en professionell designer är nödvändigt. Men de flesta av oss har relativt enkla publiceringsbehov – ett nyhetsbrev för området förening, ett flygblad för en kyrka händelse eller en ny meny för ett familjeägt restaurang. Det finns ingen anledning att spendera pengar på designkonsulter när du kan skapa proffsiga dokument själv. Det är vad standard desktop publishing program är för.

Om du är ny till egna verk, kanske du ställer frågan: Exakt vad är desktop publishing? Den goda nyheten är att du definierar desktop publishing av vad du skapar hemma. Dessa program fungerar som magasin, kort form, flygblad och även bokförlag programvara, beroende på dina behov.

DTP-program inte har samma funktioner som professionell layoutprogram som Adobe InDesign och Quarkxpress, som riktar sig till en annan publik. Till exempel kommer professionell desktop publishing program sällan erbjuda mallar för att vägleda dina ansträngningar, eftersom de yrkesverksamma som använder dessa program skapar ofta interna mallar utformade för sina specialiserade projekt. De bästa desktop publishing program, däremot, är packade med hundratals, om inte tusentals, mallar och bilder för varje projekt du kan genomföra. Många av oss behöver sådana mallar för att komma igång och ger en grund för olika typer av dokument som vi skapar. Våra desktop publishing programvara recensioner är riktade mot resten av oss – programvara anpassad för enkel, dagligt bruk.

Om du undrar om det kan vara värt att betala de extra pengar för ett professionellt program, kolla in våra artiklar om desktop publishing program för viss vägledning.

Att hitta den bästa personliga DTP-program är inte bara en fråga om att plocka en med flest mallar eller den mest generösa val av teckensnitt. De är viktigt att ha, men du vill utgivare programvara som balanserar användarvänlighet med kraftfulla funktioner och generösa alternativ. Oroa dig inte om du inte förstår varför en viss funktion är värdefullt ännu, de finare detaljerna i desktop publishing är inte svårt att lära sig, och de kommer att göra stor skillnad när det gäller att skapa iögonfallande visitkort .

Denna programvara förenklar inte bara ditt liv genom att göra layout design lätt, men hjälper dig projicera en professionell bild med väl utformade dokument som kan vara stolta över att dela med familj och vänner. Du vill ha ett program som ger dig möjlighet att utföra sådana uppgifter som att redigera PDF-filer och exportera till PDF, ePub och Microsoft-filer. Detta kommer att göra det bekvämt, mångsidigt verktyg som du kan använda för alla typer av projekt.

Vi identifierade den bästa desktop publishing program på marknaden. De bästa alternativen är Pageplus X8, Microsoft Publisher och Xara Sons sida och layout Designer. Var och en har en stark uppsättning funktioner som gör det värt att kallas den bästa desktop publishing program.

Den Pageplus X8 har den mest omfattande uppsättning funktioner av någon programvara i vår uppställning. Även om det kanske inte har den mängd mallar några av de andra programmen, har det en stor bredd av alternativ, både när det gäller mallar och övergripande funktioner. Du kommer att kunna inte bara exportera till PDF-format med hjälp av denna programvara, men du kommer att kunna redigera PDF-filer och export till ePub-format för att dela dokument på eReaders av alla slag.

Microsoft Publisher är ett stort värde eftersom det är en del av Microsoft Office-paketet. Eftersom Microsoft Office är en mycket vanlig programsvit, kommer många yrkesverksamma har tillgång till det på jobbet, om inte hemma. Ännu viktigare än dess tillgänglighet är dess starka layout och typografi verktyg samt dess stora övergripande funktioner som hjälper dig att skapa proffsiga publikationer.

Andra produkter i vårt sortiment kan överglänsa Xara Page & Layout Designer när det gäller antal mallar och bilder som de erbjuder, men när det gäller kvaliteten på dessa verktyg, är detta programpaket svårt att slå. Alltjämt dess generösa utbud av mallar och bilder överstiger vad de flesta människor någonsin skulle behöva. Men mer till den punkt, dessa verktyg är vassa och tilltalande och hjälper dig att skapa alla typer av sofistikerade dokument du kommer att vara stolt över att dela med människor.

En annan produkt i vårt sortiment, VivaDesigner 7,1, sjunker lägre på vår lista eftersom den saknar mallar och konst. Det är bland de bästa bokförlag programvara eftersom det har utmärkta verktyg för att lägga ut artiklar och långa formen publikationer. Dess huvudsidor kan hjälpa dig att skapa bra sammanhållning i hela texten. CMYK optimering gör den idealisk för utskrift.

Desktop publishing program är utformat för att sätta ihop kalendrar, broschyrer, nyhetsbrev och certifikat något du gillar, snarare än en syssla som du vill göra med. Även om det kommer alltid att finnas en inlärningskurva, vilket gör att den sidlayout program som kurva mild och hjälper guida dig med några av de mest vackra mallar i branschen. Om du har tittat igenom vår lineup och fortfarande är osäker på vilken du ska välja, gå direkt till toppen av listan – vi har testat varenda en, och vår ranking återspeglar dessa tester.