de bästa e-postmarknadsföring tjänster 2017

Driva ditt eget företag är komplicerat när det gäller att skapa rätt reklamkampanj som ger dig den bästa avkastningen på investeringen. Bland överflödet av marknadsföring alternativ, bör du överväga e-postmarknadsföring. Det gör att du kan nå ut till nuvarande och potentiella kunder och hålla dem uppdaterade på de senaste erbjudanden och nyheter om ditt företag. Bulk mailtjänster har fördelen av att kunna testa kundlojalitet och lojalitet med intensiv rapportering.

E-postmarknadsföring tjänster kan du skapa särskilda marknadsföring för varje segment av målgruppen. Dessa tjänster kan du sprida nyheter om ditt företag och ta in nya kunder på ett effektivt och rapporter sätt. De bästa e-postmarknadsföring tjänster är iContact, Benchmark E-post och Pinpointe. Om du vill ha lite tips om hur du kör bättre kampanjer, kolla in våra artiklar om bulk e-postmarknadsföring.

Skapa en e-kampanj kan vara så enkelt som att lägga till namn till en databas, anpassa en enkel att använda mall, och tittar på hur effektiva dina e-postmeddelanden är via enkla cirkeldiagram och stapeldiagram. Leta efter tjänster som erbjuder intuitiva verktyg som hjälper dig snabbt ladda upp din kontaktlista. Du kommer också vill ha flexibiliteten att anpassa mönster på dina e-marknadsföring meddelanden så att de speglar ditt företags image.

Förutom att hitta up-to-date design, fokusera på produkter som är lätta att lära sig och använda så att du kan spendera din tid med dina kunder i stället för med teknisk support. Nedan beskrivs de kriterier som vi använde för att rangordna den bästa e-postmarknadsföring programvara.

Skälen att investera i ett e-postmarknadsföring service är lätt att se. Du kan spara pengar och har online-rapportering hålla reda på nya och återkommande kunder. När du använder det, kommer du aldrig att kunna gå tillbaka till föråldrade alternativ som direkta postreklam.