bästa utökade garantiservice

Även om du har gått bort från butiken efter att ditt köp, kan du ändå köpa en förlängd garanti på nätet. Du kan även köpa sinnesfrid på nätet till ett billigare pris än en i butiken garanti.

Små elektroniska apparater och apparater är en del av vår vardag. Vi känner benägna att köpa den senaste smartphone, 60-tums HD-TV eller kamera. Om du köper dina enheter på nätet, kommer kassören att fråga om du vill lägga till en förlängd garanti till din nya produkt som går utöver tillverkarens garanti. De flesta människor minska. Vi som konsumenter, leta efter ett pris och inte vill något extra inklämt priset.

För dem som vänder ned en förlängd garanti i butiken, det finns flera alternativ för att lägga en elektronikgaranti med hjälp av en online-tjänst. Normalt är dessa tjänster kan du försäkra en produkt inom 30 till 90 dagar efter det ursprungliga inköpsdatumet. Fördelen med att köpa en förlängd garanti på nätet och inte direkt från butiken är att garantin kan vara billigare eller skulle kunna omfatta en längre tidsperiod.

Anledningen förlängda garantier finns är att förbereda dig för det värsta. Det är ett fall av Murphys lag. Om du köper en, kan du aldrig behöver det. Om du inte får en extra garanti, kan din nya tech gadget bryta dagen efter tillverkarens garanti upphör. För att vara säker på att du får det bästa värdet på din sinnesfrid, har vi undersökt och analyserat företag som säljer på nätet garantier. Våra topprankade tjänster Square, Konsument Priority och ElectronicWarranty.com. Också, kolla in våra artiklar om de bästa förlängda garantiservice för att lära sig mer.

Det finns ett brett utbud av företag som erbjuder förlängda garantier och kontrakt förlängda tjänster, och det lönar sig att förstå skillnaden mellan de två. I huvudsak, förlängda garantier dra i allmänhet ut den ursprungliga garantin som tillhandahålls av produktens tillverkare. De tenderar att påbörjas så snart som tillverkarens garanti upphör. Utökad service planer i första hand erbjuda skydd för saker som normalt inte omfattas av en garanti, såsom vattenskador och rutin slitage. Vissa företag förhandla direkt med konsumenten, medan andra företag tenderar att hantera mer med affärs garantier.

Ingen planerar för ett nytt inköp för att bryta eller sluta fungera snart efter att de köper den, men olyckor händer. För att minska effekterna av en sådan händelse, kan en förlängd garanti ger dig extra skydd sinnesfrid.