10 bästa tält 2017

Aktiva junky liv efter mottot “Mer fantastiska dagar,” främja en aktiv och friluftsaktiviteter av alla slag. Deras experter fält testat och utvärderat varje produkt i följande guide. Kolla in guiden för att välja den bästa tält samt deras favorit artister.

Bly Recensent: Drew Zieff; Redaktör: Melanie Ott

När du väljer ett tält, där ett antal faktorer som går in i beslutet. Vare sig du letar efter den bästa backpacking tält, bästa camping tält eller bästa familj tält, kan Active Junky hjälpa dig att avgöra vilken tält blir ditt nästa köp.

Med tanke på både välkända backcountry varumärken samt Coleman och REI tält, Aktiva junky fälttestare tog dessa tält till bergen och öknen både i Colorado och Utah för praktiska tester under loppet av två veckor. De använde också tält för mindre rigorös bil camping. Alla scenarier sätta tält till arbete, bestämma kvaliteten på prestanda, hållbarhet och mångsidighet bland annat funktioner för att hjälpa dig att avgöra vilken den bästa tältet för dig.

Med så många alternativ för tält på marknaden, att veta vad man ska leta efter och vilka överväganden som är viktigast kan vara överväldigande. När du väljer ett tält, kan du börja med att ställa några enkla frågor

Med så många tältmöjligheter, gjorde Aktiva junky testare noga med att plocka från ledande varumärken och välj ett urval av kostnader. Fokus låg på de vanligaste köpta tält: två personer backpacking tält och fyra personer bil camping tält. Många av tälten testade komma i varierande modeller – en person i stället för två, tre personer i stället för fyra – så kan du ändå välja rätt storlek samtidigt dra nytta av Active Junky fälttestresultat.

Vi ansåg och utvärderas varje tält baserat på särskilda attribut hos specifikationer och funktioner

Som testare utvärderade tälten, tilldelas de respektive nyckelattribut kategori en poäng på 9:59, vilket resulterar i en sammansatt poäng för att bestämma den bästa tältet för specifika användningsområden. Ta en titt på varje tält översyn för att se hur de utförs.

Baserat på testning och utvärdering statistik Active Junky hittade några modeller stod ut. Följande är våra top picks

För att läsa mer om dessa och andra tält fältet testas av Active Junky, ta en titt på varje produkt översyn sida, komplett med poängen för nyckelattribut och övergripande sammansatt poäng och prestanda. För ännu fler redskap och recensioner, kolla in ActiveJunky.com.